Resultatrik helg i Roskilde

Förmiddagen den 9 Maj gick färden till Örkelljunga för att möta upp Tobias för frukost och omlastning av bilar. Tobias skulle köra till Roskilde. Med under hela helg var också Eva Nilsson med Björn. Det var en upplevelse att åka på Öresundsbron. Torsdag, Fredag Lördag kväll var det trevligt sällskap tillsammans då vi hade rum på samma boende.

Fredagens utställning innebar kallt väder och värt att nämna är att min SE Uch NO Uch Collector`s Incredible MR Dubbs "Amigo" fick Excellent och CK.

Efter en god natts sömn blev så en ny dag på utställningen. Denna dag, 11/5, blev min Collector`s Knight Fighter "Loves" dag. Han fick denna dag Excellent med Ck. 2:dra bästa hane med Cert och Junior Cert. Vår Amigo fick Excellent med CK och 3:dje bästa hane.Mycket goda resultat av dagen.

Söndagen den 12 Maj blev SE Uch NO Uch Collector`s Incredible MR Dubbs stora dag. Han fick Excellent med CK. Han blev bästa hane med Danskt Cert, Nordiskt Championat och Bim. Han fick också CACIB och en inbjudan till Cruft 2020. Huruvida han kommer att visas på Cruft i Birmingham får framtiden utvisa.

Dessa rosetter som resultatet av Amigos fina placeringar i Roskilde den 12 Maj 2019 är fantstiskt att ha i minnet. Att han fick CK i dagarna 3 är jättebra och sedan avsluta dessa 3 dagar med att ta hem allt gör alla jätteglada.

Efter dagens utställning gick färden så tillbaka hemåt. Detta är en helg väl värd att minnas. Var vi dyker upp med våra hundar nästa gång får framtiden utvisa.