På morgonen den 29 Mars påbörjade vi resan till Malmö för att anlända dit ca 13:00. Väl inchecked på hotellrummet tog jag, Christer, buss nummer in till centrala Malmö. Där möttes jag av Monica som är ägare till Jackisen Fridsborgs Frosty. Denna hane köpte hon av mig för några år sedan. Denna gång tog jag lite tid på mig för att trimma honom och ge Monica lite tips. lite senare på eftermiddagen kom sonen Tobias till Malmö. Det blev lite mat och en lugn kväll.

Lördags morgonen började med att vi köade till insläppet till hundutställningen. Efter att kommit på plats vid ring blev det att gå in på hotellet och äta en välbehövlig frukost. Efter detta blev det åter placering vid ringen.

Här skall nu vi visa Collector`s Knight Fighter "Love", Sjöbolyckans Zuma Blitz "Sixten" och SE Uch NO Uch Collector`s Incredible MR Dubbs "Amigo"

Först ut i rasen var Love som fick Hp och blev Bir valp 6-9 mån.

Nästa i ringen var Sixten. Han fick Excellent, Ck, bästa hane, Cert, Svenskt Championat, CACIB och Bim.

Nästa i ringen var Amigo som fick Very Good.

Vi är alla belåtna med utställningen och att Love åter igen blev Bir valp, Sixten fick sitt Cert och blev Svensk och Norsk utställningschampion. Vi träffade en del trevligt folk på utställningen och på stan som fick lite information om rasen och våra 3 hundar. Efter en natt och frukost till på hotellet gick resan hemåt på Söndagen den 31. 

Jag tackar alla för den trevliga helgen i Malmö och hoppas att vi kommer att träffads någonstans framöver.