My Dog i Göteborg Januari 2019 och Oslo

Redan innan Julhelgen 2018 förde jag telefonsamtal med vår Amigos uppfödare Randi Skare i Oslo. Vi kom över till att prata om de hanvalpar som hon hade kvar av valpkullen födda i Augusti. Beslutet blev att resan till Göteborg innan Trettonhelgen skulle fortsätta till Oslo med syftet att vi skulle titta på en hanvalp för att eventuellt köpa och ta med oss hem.

På förmiddagen Onsdagen den 2 Januari 2018 påbörjades resan till Göteborg, denna gång utan sonen Tobias. Efter framkomsten till hotellet blev det en lugn kväll. Vi gjorde även en ny bekantskap med Elin Nårstad från Norge. Det bestämdes om gemensam promenad till Svenska Mässan följande 2 dagar.

Torsdagen den 3 Januari blev en dag på My Dog där Sjöbolyckans Zuma Blitz fick Excellent och 1:a i konkurrensen. Se Uch No Uch Collector`s Incredible MR Dubbs fick Excellent, 2:a i konkurrensen med CK, 2:a bästa hane med Nordic R-Cert. Jag, Christer, visade båda hundarna.

 

Fredagen den 4 blev en ytterligare på My Dog där Sjöbolyckans Zuma Blitz fick Excellent, 1:a i konkurrensen med CK, 3:dje bästa hane med Cert. Hans andra Svenska Cert. Se Uch No Uch Collector`s Incredible MR Dubbs fick Excellent, 2:a i konkurrensen med CK, 2:dra bästa hane med Reserv-CACIB. Jag, Christer, visade båda hundarna tills bästa hane då Marina fick gå in med Sjöbolyckans Zuma Blitz.

 

Båda dagarna avslutades med en utekväll på restaurang med Elin Nårstad från Norge.

 

 .

Foto: Christer Cederström

Lördagen den 5 Januari gick resan, som planerat, vidare till Oslo. Både kvällen denna dag och eftermiddagen på Söndagen tillbringade vi hos Randi Skare. Både Amigo och Sixten släpptes in i Randis hus tillsammans med valparn och andra hundar. Allt gick över förväntan för oss alla. På Söndagen bestämdes vem av valparna som skulle bli vår Love, som vi skulle köpa och ta med oss hem. Det är bra att åka över Svinesundsbron.

 

På Måndagen den 7 Januari veterinärbesiktigades vår Collector`s Knight Fighter, kallas Love och resan hem påbörjades. Med en övernattning i Göteborg kom vi så hem Tisdagen den 8 Januari.

 

En helt underbar start på ett nytt år 21019.